Liefde gaat door de neus

Nee, dat is te kort door de bocht: het gaat door alle zintuigen. Laat je date merken dat er geen manieren zijn waarop jij hem of haar niet kan betoveren!

Eigenlijk heb je sowieso al één overwinning geboekt: er is een date gepland. En degene met wie je gaat wil graag met jou een gezellige middag of avond beleven. Jullie hebben tijd voor elkaar vrijgemaakt, wat betekent dat er een interesse is gewekt. Kijk maar eens op je horloge. Zie je hoe laat het is?

Tijd om te laten merken dat die interesse geheel terecht is!

Daar zul je wel wat tijd en moeite in moeten steken. Wellicht zelfs wat centen, mocht je garderobe nog niet compleet zijn. Maar wat je daarvoor ook uitkiest, het is van het grootste belang dat je hierin niet overdrijft. Die persoon met wie jij op date gaat is geïnteresseerd in jou, maar dat houdt op wanneer je je voordoet als een heel ander persoon. Zodra hij of zij de indruk krijgt dat degene die hij heeft ontmoet niet bestaat, is de date al gauw over.

Natuurlijk kan het andersom ook gebeuren, namelijk dat je date afknapt op hoe jij werkelijk bent. Maar dat is dan toch zijn of haar probleem?

Jij maakt er in ieder geval het beste van. En dat doe je door te letten op de volgende zaken.

Verschijning en houding

Je hoeft je niet onvermurwbaar op te stellen, maar wel zelfverzekerd. Niemand mag denken dat jij zomaar over je heen laat lopen. De andere kant van het spectrum is ook weer niet geheel de bedoeling, zeker niet wanneer jullie elkaar nog wat beter moeten leren kennen. Oftewel, wals hem of haar ook niet plat.

Trek iets aan waar jij je lekker in voelt en stem jeoutfit eventueel af op het seizoen of de plek waar jullie heen gaan. Die grens tussen overdrijven en er met de pet naar gooien is flinterdun, let daar goed op. Dat jij je er comfortabel in voelt is een absolute must.

Een attentie is goed bedoeld, maar wees er wel zeker van dat de ander dat ook daadwerkelijk kan waarderen. Zoiets kan namelijk worden beschouwd als opdringerig of als een soort ruilmiddel voor intimiteit, een voor-wat-hoort-wat situatie. Dat moet je absoluut willen vermijden, niemand mag zich waar dan ook toe gedwongen voelen.

Finishing touch

Je haar zit geweldig, je outfit kon niet beter, je zelfvertrouwen staat op standje 11 van de 10… wat ontbreekt er nu nog? Nou, een lekker luchtje. Liefde gaat namelijk door de neus. En alle andere zintuigen tegelijk. Dus zoek een geur uit van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een Armani parfum geeft bijvoorbeeld een specifieke kant van jou weer die best wat uitgelicht mag worden. Maar ook andere merken komen met de meest fantastische dingen. Zoek een geur uit die perfect bij je past!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *