Bruine leren Vito Amsterdam jethelm

Op bijna elke scooter en motorfiets in Nederland is het verplicht om een helm te dragen. Natuurlijk is dit vanwege je eigen veiligheid en de bescherming op de weg, maar ook kan het niet voldoen aan deze regels je zeer vervelende boetes opleveren. Wanneer je een nieuwe helm gaat kopen dan is de veiligheid die de helm biedt het eerste waar je vaak op let, maar of je het nu wil of niet, de uitstraling van de helm en de looks zijn toch vaak een bepalende factor in de keuze van een helm. De retro modellen zijn tegenwoordig zeer populair en het is natuurlijk belangrijk dat wanneer je een prachtige en stijlvolle scooter rijdt, je ook een bijpassende helm draagt. Deze jethelm van Vito is hier een fantastisch voorbeeld van. Deze bruine leren helm past perfect bij de retro uitstraling en is een helm waar je absoluut de show mee zal stelen. Meer helmen, zie het overzicht.

Jethelm met klassieke uitstraling en afwerking van topkwaliteit

Deze Vito Amsterdam is een echte ‘must have’ voor iedere vintage scooterrijder. De helm past perfect bij het vintage design van elke retro scooter. De helm is een authentieke jethelm met als unieke eigenschap dat de volledige buitenkant van de helm is afgewerkt met een bruine leren laag, die zowel qua materiaal, als ook qua uitstraling de klassieke look accentueert. De helm is voorzien van een vizier die ook is vormgegeven met een vintage uitstraling. Het vizier heeft de contour van een ouderwetse vliegtuigbril en heeft een bollende vorm die erg mooi past bij de totale vorm van de helm. De helm is afgewerkt met een zwarte rand op de scheiding tussen de binnenvoering en de buitenkant, daarnaast loopt er ook nog een brede zwarte baan verticaal over de helm die de helm een stoere touch geeft. De details en afwerking op deze jethelm zijn van absolute topkwaliteit en maken deze helm een genot voor het oog. Meer jethelmen, zijn hier te bewonderen.

Veilige helm met prettige pasvorm en uitneembare voering

De jethelm is een van de meest gekozen type helmen voor op de scooter, omdat deze erg gemakkelijk op en af te zetten is en daarnaast van een compact formaat is en makkelijk in de meeste buddyseats en topkoffers pakt. Naast deze voordelen biedt de helm ook de veiligheid die je mag verwachten van een topmerk zoals Vito. De helm is voorzien van een zachte voering die niet alleen prettig zit en aanvoelt, maar er ook voor zorgt dat de helm stabiel op het hoofd blijft zitten en een fijne pasvorm heeft. De veiligheidssluiting is bovendien zeer makkelijk te bedienen en zorgt ervoor dat de helm ook bij plotselinge beweging stevig op het hoofd blijft zitten en bescherming biedt. De binnenvoering is deels uitneembaar, wat het makkelijk maakt om de helm schoon te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *