DE HEERENZAAK IN AMSTERDAM

In Amsterdam op de Maasstraat 89 vind je De Heerenzaak. De naam zegt het al een beetje, de Heerenzaak biedt hoogwaardige merkkleding aan voor heren. De Heerenzaak werkt alleen samen met premium merken. Ondanks de grote collectie herenkleding zijn wij altijd opzoek naar nieuwe merken. In onze winkel werken mannen met ervaring. Zij staan in de winkel met een positieve vibe. Door goed naar je te luisteren en echt de tijd te nemen om de juiste kleding bij elkaar te vinden onderscheiden wij ons van andere herenkledingzaken. We hebben een uitgebreide productkennis en kunnen je alles vertellen over de diverse merken en de modestijlen van dit moment. Denk hierbij aan de wevingen van de stof, de pasvormen, de kleuren en vooral de maten. Uiteraard krijg je bij ons een heerlijke bak koffie, een glas thee of glaasje spa (rood).

De Heerenzaak altijd up-to-date

Twee keer per jaar word onze winkel volledig gerestyled waarna de sale komt. We hebben bij de Heerenzaak dus 2 x sale, de winter en de zomer sale. Dat betekent niet dat we maar 2 x per jaar nieuwe kleding aan ons assortiment toevoegen, want dat gebeurd namelijk zelfs wekelijk.  Wij willen onze winkel up-to-date houden en alleen mooie en passende kleding aanbieden.

De merken van de Heerenzaak

Wij verkopen vele merken maar enkel en alleen merken met kwaliteit. Zo hebben we momenteel bijvoorbeeld in ons assortiment:

 

Op zoek naar een cadeau voor een man?

Ben jij niet op zoek naar nieuwe kleding maar een mooi cadeau voor jouw man, partner, vriend of naasten? Ook dan ben je bij Heerenzaak aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk naast herenkleding ook hele mooie modieuze accessoires. Denk hierbij aan:

Je hoeft voor het aanschaffen van een cadeau niet helemaal naar Amsterdam te komen hoor, want je kunt in onze online shop zo alles bestellen. Kijk maar eens op Heerenzaak.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *