Ketting met letter, de trend van dit moment

Ketting met letter is de trend van dit moment. Mensen willen graag hun sieraden persoonlijk maken en hoe dat je dat nou beter dan met een hele belangrijke letter. Bijvoorbeeld de letter van je kind, je eigen letter of die van je boyfriend. Het mooie van de initialen is dat ze niet te opvallend zijn, maar voor jou wel een grootse betekenis hebben.

Een ketting met letter is neutraal in het design en daarom kun je dit soort kettingen erg leuk combineren met andere kettingen. Layeren, dus leuke laagjes maken, is daarmee ideaal! Dat is een trend die al lang meegaat, maar ook nog niet van plan is om te verdwijnen. Je creƫert daarmee meteen een geweldige look.

Een persoonlijke ketting is het ultieme cadeautje

Wil je iemand verrassen met een bijzonder cadeau, dan is een ketting met letter perfect. Je geeft niet alleen een ketting cadeau, maar ook een bijzondere extra boodschap. Degene die de ketting draagt, draagt het altijd met dit idee. Super leuk.

Ook als kraamcadeau betekent een ketting met letter ultiem geluk voor de ontvanger. Hoe gaaf is het om de initiaal van je pasgeboren kindje aan een ketting te kunnen dragen.

Persoonlijke sieraden bij My Unique Style

My Unique Style heeft niet alleen kettingen met letter, maar ook vele andere mogelijkheden op dit gebied. Denk aan kettingen met bedeltjes die gegraveerd kunnen worden met tekst of letter. Armbanden met initiaal of met leuke symbolen. Voorbeelden hierbij zijn: palmboompje, panter, ananas of iets anders wat jij heel erg leuk vindt om te dragen. My Unique Style biedt vele mogelijkheden, omdat het graveren door onszelf wordt gedaan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *