Herensokken en kousen trends en vooruitzichten

Een kledingstuk waar weinig mannen genoeg tijd aan besteden zijn de sokken of de kousen. Natuurlijk sokken zijn niet het meest prominent. Soms zie je ze zelfs helemaal niet. Maar alsnog een faux pas op sokken gebied kan alsnog een hele outfit verpesten neem het van ons aan. Dat zou toch zonde zijn? Zeker aangezien sokken een onderdeel zijn die heel makkelijk goed te krijgen is. Kost misschien een uurtje of twee van je tijd en je kunt het komende decennium weer verder, want de eerlijkheid gebiedt wel te zeggen, sokken veranderen bijna niet zeker niet bij de mannen.

Bij heren is het zo dat dat er een paar simpele regels zijn. Sowieso kies nooit voor witte sokken. En gekke prints zijn op zich leuk voor thuis of met naasten casual, maar zeker niet buiten de deur of zakelijk. Er zijn een aantal merken waarbij we kunnen zeggen, hier zit je altijd goed. Dat zijn Falke, Burlington, CK, Hilfiger, Boss. Juist de namen die we allemaal wel kennen toch. Sokken van die merken zijn stijlvol, minimalistisch, gemaakt van de best mogelijke materialen. Wist je bijv. dat Falke sokken aanbiedt van het super dure exclusieve Alpaca wol? Enfin, al deze sokken zijn hier verkrijgbaar: hemdvoorhem.nl, heren sokken. Onze tip bestel er gelijk een hele dozijn, want er is hier gratis verzenden en retourneren en 100 dagen bedenktijd.

Opkomend in populariteit zijn de heren kniekousen. Eigenlijk gelden hier min of meer dezelfde regels. Weet wel dat kniekousen en korte broek bij mannen dat kan echt niet, tenzij het je doel is om zo clowneske mogelijk voor de dag te komen. De spoeling is wel wat dunner op heren kniekousen vlak hier is het voornamelijk Falke die met top kousen komt. Ook weer hier te koop: hemdvoorhem.nl, heren kniekousen. Een specifieke aanbeveling hier zijn de Tiago kniekousen van Falke dat is sowieso een goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *