Accessoires en sieraden shopping spree

gouden ringenIk was echt even toe aan een flinke shopping sessie in sieraden. Echt waard. Laatste keer dat ik all out ben gaan shoppen naar sieraden dat moet wel een paar jaar geleden zijn geweest. Dus ik ben beetje uitgekeken op mijn huidige collectie. Vandaag ga ik bespreken wat er zoals veranderd is.

Eerste stop zijn gouden ringen. Ik heb lang gegoogeld op zoek naar echt leuke unieke toffe doch betaalbare gouden ringen, maar vond zie hier: ikbensieraden.nl gouden ringen. Ik koos het model unisex roestvrij keten. Was nog geen 15 Euro. Nou voor dat soort prijzen kan ik wel blijven kopen dus ik heb er gelijk een tweede bij besteld namelijk de variant, rose goudkleurige ring met zirkonia. Voor de sieraden leken onder ons, een zirkonia is zeg maar een soort fake diamant. Maar bijna niet te onderscheiden gewoon hele mooie steentjes zijn dat.

Qua armbanden ben ik vooral groot voorstander van Ibiza. Ze hebben bij ikbensieraden een hele collectie kijk maar hier: ikbensieraden.nl IBIZA armbanden. Ik heb er een stuk of 8 ingeslagen. Ideaal. Ook een paar voor vriendinnen om weg te geven. Ze dienen ook als leuke cadeaus. Eens wat anders dan een te goed kaart toch. En leuker en praktischer.

Verder heb ik nog een setje oorbellen besteld bij ikbensieraden, zilveren oorbellen van echt Sterling 925 zilver. Ook weer minder dan twee tientjes. Ik denk dat me totale order nog onder de 100 Euro was. Een de verzending is kosteloos. Retourneren ook maar in mijn geval eigenlijk al mijn aankopen bevielen me en de sieraden, specifiek de IBIZA armbandjes die ik weggegeven heb, die vielen ook zeer in de smaak bij mijn beste vriendinnen. Ik heb de website maar gelijk gebookmarked het is zeker een van mijn favoriete in vrij korte tijd, en ik hoop de volgende keer sneller toe te komen aan sieraden shoppen misschien wel over een paar maanden weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *