Vergelijken van energie voor jouw laadpaal

Vergelijken van energie kan niet alleen handig zijn om de goedkoopste leverancier te vinden, maar ook om te bekijken wat de opties zijn in combinaties met het zelf opwekken van stroom of een laadpaal voor jouw elektrische auto. Hier zijn namelijk meer mogelijkheden voor dan je in eerste instantie gedacht had. Zo kun je niet alleen voor een meter kiezen, maar ook voor een tweede zodat alles opgesplitst wordt. Handig als je als ondernemer de kosten wilt delen en je de auto voornamelijk gebruikt voor jouw zakelijke ritten. Onderstaande informatie toont jou hoe je dit kunt regelen. Twijfel niet en stap vandaag nog over van energie.

Bespaar kosten met vergelijken van energie

Er bestaan vandaag de dag nog veel leveranciers die zowel groene als grijze energie aanbieden. Echter kan het voor jouw laadpaal voor de auto vaak voordeliger zijn om een leverancier te hebben die volledig met duurzame energie werkt. Het vergelijken van energie kan dan op twee manieren gebeuren. Zo kun je ervoor kiezen om twee energieleveranciers op een aansluiting te hebben, maar ook twee leveranciers met twee verschillende meters. Op deze manier kun je de kosten voor jouw woonhuis splitsen ten opzichte van jouw zakelijke kosten, waarbij je ook eenvoudiger jouw zelf opgewekte energie terug zou kunnen salderen. Zoek dus een energieleverancier die past bij je wensen.

Splits de kosten van zakelijk en particulier

Als je met twee verschillende meters wilt werken, worden de kosten voor de tweede meter voor eigen rekening. Je hoeft echter geen extra aansluitingskosten te betalen. De netbeheerkosten blijven dus altijd gelijk. Je kunt daarom het vergelijken van energie ook voornamelijk gebruiken voor een goede leverancier voor jouw nieuwe meter, waardoor je de kosten overzichtelijk houdt en kunt bepalen of het voor jou voordeliger is om te werken aan de hand van een tweede meter. Je hebt echter wel altijd profijt van de lage kosten en de mooie welkomstbonus, waardoor jouw jaarrekening een stuk lager wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *